Over ons
N

WordPress onderhoud

N

Eenmalige dienst of pakket

N

24/7 Support van experts

N

Altijd een backup beschikbaar

WordPress onderhoud door specialisten

Hallo! Wij zijn Wolter, Raymond en Demi van wjonderhoud.nl. We hebben alledrie een enorme kennis van WordPress opgebouwd en zijn al jaren actief als WordPress webdesigners en SEO specialisten. Zo kun je bij ons terecht voor het maken van een website, en nemen we daarnaast met onze onderhoudspakketten alle zorgen uit handen.

Steeds vaker kregen we het verzoek om een pakket aan te bieden waarmee je website altijd up to date is. Vanwege een hack, een langzame ladende website of omdat er gewoon te weinig technische kennis in huis is om een website altijd soepel te laten draaien. Daarom zijn we samen wjonderhoud.nl gestart. We bieden je voordelige maandelijkse pakketten zonder vaste contractenof zorgen er met eenmalige diensten voor dat je website hackvrij, sneller of weer helemaal up to date is.

Hoe kunnen wij je helpen?

Je website sneller maken

Voor veel mensen is het een ergernis: je hebt een mooie website waarop je je producten of diensten verkoopt. Maar de website is traag en dat kost je bezoekers. Hoe helpen we je daaarbij? Door een aantal technische oplossingen waarmee we je WordPress website sneller maken. Daarmee boek je gegarandeerd tijdswinst en zullen je bezoekers geneigd zijn langer op je website te blijven!

Je website hackvrij maken

Is je WordPress website gehackt? Maak je geen zorgen en neem snel contact met ons op. In de meeste gevallen kunnen we je website hackvrij maken en zorgen we daarnaast voor een extra laag beveiliging. Zo houd je hackers in de toekomst makkelijker buiten de deur!

Je WordPress website altijd up to date

Laat je website door ons team onderhouden. Met onze maandelijkse pakketten is je website op een voordelige manier up to date, online, hackvrij en snel. We ontzorgen je volledig; je hoeft je geen zorgen te maken dat er iets mis is!

En meer

Een WordPress onderhoudspakket bij wjonderhoud.nl is het meest uitgebreide pakket wat je zult vinden. Neem een kijkje bij de verschillende diensten en laat je overtuigen!

wordpress onderhoud specialisten

Wil je dat je WordPress website sneller wordt? Laat je website door ons onderhouden!

Start jouw gratis maand onderhoud

Meer weten?

WordPress onderhoud

Heb je vragen over onze diensten of wil je zien wat we voor je kunnen betekenen?

Neem gerust contact met ons op. We zijn bereikbaar via het contactformulier, maar je mag ook gerust bellen of WhatsAppen naar 085 004 1870.  We staan je graag te woord!

13 + 8 =